Ara

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1.dönem 2. sınav tarihleri belli oldu. Tüm öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

Ekm

Öğrencilerimiz sınav sonuçlarını sivasarge.meb.gov.tr/miras adresinden görüntüleyebilmeleri için kurum kodu, okul numaraları ve sınıf bilgileri ile giriş yapmaları gerekmektedir.

okul kurum kodu: 199857

Ekm

Okul aile birliği toplantımız 16.10.2023 tarih ve saat 15.30 da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

Eyl

Sayın velilerimiz; Lütfen öğrenciniz hakkında öğretmenlerimizle yapacağınız görüşmeleri bu tablodaki saatleri dikkate alarak yapınız.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan pansiyona yerleştirme işlemleri aşağıdadır.

Nis

2023-MSÜ Sınav Sonuçları Açıklandı.

2023 Yılı Sınav Uygulama Takvimi

Nis

Hedef Projesi Kapsamında Düzenlenen TYT ve ATY Denemelerinin Cevapları Yayınlandı

TÜBİTAK son başvuru tarihi 27 Nisan