SİVAS / ŞARKIŞLA - Ahmet Turgay İmamgiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde, öğrencilerimizle Şarkışla Garnizon Şehitliğindeki programa katıldık.

Mrt

18 Şubat 1.ders saati tüm Sivasla birlikte kitap okuduk.

Mrt

15.03.2024 okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin başarılarının artırılması için, Okul Rehber Öğretmenimiz Raziye Satılmış önderliğinde her hafta 12. sınıf öğrencilerine deneme yapılmaktadır. Bu haftaki denememize 12E ve 12D sınıfı öğrencilerimiz katıldı.

Mrt

“Dünya Pi Günü” okulumuz matematik zümresi tarafından hazırlanan bir pano ile kutlandı. Matematik zümre öğretmenleri ilk önce okulumuzda görev yapan öğretmenlere etkinliğinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bir hafta boyunca sergilenecek olan pi panosunu hazırlayan Betül Kahyaroğlu, Elif Sakallı ve Esra Keleş hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Mrt

Şarkışla ilçe milli eğitim müdürlüğüne dosya dolabı, mutfak dolabı ve askılık imalatı yaptık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Programda günün anlam ve önemi ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Öğrencilerimiz İstiklal Marşı Oratoryo gösterimi yaptılar, çeşitli şiirler okundu.

Sözleri Mehmet Akif Ersoy’a ait olan “Zulmü Alkışlayamam” şarkısı koro eşliğinde söylendi. Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

“Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın”

M. Akif Ersoy

Mrt

Okulumuza "Müslüman Bilim Adamları" posterlerini astık. Nazife Pınarbaşı öğretmenimize ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Ramazan ayı münasebetiyle okulumuzun 2.katına "RAMAZAN KÖŞESİ" oluşturduk. Değerler Eğitimi Kulübü Öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Akçakışla Şehit Yıldırım Kuzucular İlköğretim / Ortaöğretim Okulunun konferans salonunda kullanılan otomatik projektör perdesinin tamiri ve ses sisteminin ayarlanması yapıldı. Elektrik ve Elektronik Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin başarılarının artırılması için, Okul Rehber Öğretmenimiz Raziye Satılmış önderliğinde her hafta 12. sınıf öğrencilerine deneme yapılmaktadır. Bu haftaki denememize 12E ve 12D sınıfı öğrencilerimiz katıldı.

Mrt

8 Mart Kadınlar Günü anısına, kadınların hayatta maruz kaldığı zorbalıklara, haksızlıklara, ayrımcılıklara dikkat çekmek, baş tacı olan kadınların öldürülmediği, şiddete, tecavüze, baskıya maruz kalmadı bir dünya dileğiyle...

Bu etkinliği düzenleyen Nazife PINARBAŞI hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bayan Öğretmen ve Personellerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladık.

Okul Müdürümüz Yakup ÇINAR bayan öğretmen ve personelimize gül takdim etti.

Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı ile huzurlu ve sağlıklı bir toplumun ağırlık noktası olan başta kadın öğretmenlerimiz olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Sadece bir gün değil her gün Kadınların değerini bilmek dileğiyle.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının yürütmüş olduğu proje kapsamında, sağlıklı beslenme alışkanlığı, gıda güvenliği, gıda güvenirliği ve gıda kalitesi konularında farkındalığı artırmak, uluslararası standart ve şartlara uygunluğu sağlamak, güvenilir ve kaliteli gıdanın servis edildiği ortamları geliştirmek, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak amacı ile "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" yürütülmektedir. Bu  itibarla, okul kantinlerinde ilgi yazıda belirtilen şartları sağlamak koşulu ile çorba satışının  yapılabilmesi, okul yönetimince  haftanın bir gününde "Çorba Günü", bir gününde de "Meyve Günü" etkinliği olarak belirlenmiştir.

Bu proje kapsamında okulumuzda her öğrenciye meyve ikramında bulunduk.

Meyve ikramının yanında Matematik zümre öğretmenlerinin hazırlamış olduğu, “Ramazan’a tatlı girelim” sosyal sorumluluk projesi kapsamında, üzerinde çeşitli mesajlar ve yazılar olan kekler öğrencilere dağıtıldı.

Bu etkinliklerde emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzdaki tüm öğrencilere Afet Haftası nedeniyle, Afet Farkındalık Eğitimi videoları izletildi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle, 6 Mart 2024 saat 11.20'de okulumuzda deprem anı ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikatı gerçekleştiren Afete Hazırlık Kulübü öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.