May

Hedef-Miras projesi kapasamında okul bahçelerinin güvenliğinin sağlanması için, Bahçe girişlerinin güvenliğinin artırılması amacıyla 15 Temmuz Milli İrade İmam Hatip Ortaokulu bahçe girişine otomatik kapı yapıldı.

Metal ve Elektrik bölümü öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

May

Sosyal  Sorumluluk  projesi  kapsamında  okulumuz  Tarih öğretmeni Mehmet DOĞAN ve 12-C  sınıfı  öğrencileri ile  ilçemizin    Kıbrıs  Savaşı ndaki  başarılı  komutanı  Korgeneral  Osman  Fazıl  POLAT  paşa'nın  mezarına  ziyaret  yapıldı. Mezarın bakım ve temizliğinin yapıldığı ziyaret sonunda merhumun ruhuna Fatihalar okundu. Paşamızın  biyografisi   . "Mağusa Fatihi" olarak  anılır. Adına  itafen  ilçemiz  Tuzla köyünün   adı Polatpaşa  olarak  değiştirildi. Polatpaşa  köyünde  Magusa  Tepesi  vardır.

May

2.dönem 11E sınıfı veli toplantısı, sınıf rehber öğretmeni Serdar GEDİK başkanlığında öğretmenler odasında yapıldı.

May

Bilim söyleşileri çerçevesinde okulumuz mezunlarından, Çermikler HES Santrali İşletme Müdürü, Elektrik Mühendisi Şuayb KARACA enerji üzerine bir seminer verdi. Katılım ve vermiş olduğu emekten dolayı çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 11. Sınıf öğrencilerine yönelik 29/04/2024 Pazartesi günü Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Eyüp ÜNSAL başkanlığında, okul rehber öğretmeni Raziye SATILMIŞ ve müdür yardımcısı Gökhan KARASU'nun katılımıyla, Sivas Cumhuriyet Üniversitesine tanıtım gezisi yapıldı.

Nis

29 Nisan 6.ders saati tüm Sivasla birlikte kitap okuduk.

Nis

Ben her yerde varım projesi kapasamında Şarkışla İsmet Yılmaz Fen Lisesinin elektrik tesisat işlemlerini yaptık.

Elektrik bölümü öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

"Sağlığa Pedal Çevir" sloganı ile, Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında bir etkinlik düzenledik. Okul çıkışı yapılan etkinliğe öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı. Tüm güvenlik tedbirlerinin alındığı etkinlik sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Afet hazırlık kulübü olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şarkışla halkına broşür dağıtımı gerçekleştirdik. İnsanların depremlere karşı önceden hazırlı olmaları konusunda bilgilendirme yaptık. Proje kapsamında emeği geçen Afet hazırlık kulübü Öğretmenlerine ve öğrencilerinden Turan Erdem’e, Emirhan Bayazit’e ve Muhammed Enes Kevek’e teşekkür ederiz.

Nis

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) kapsamında okul bahçesinde bulunun tüm kuyu kapaklarına ve galeri kapaklarına kilit takıldı.

Nis

Hedef-Miras projesi kapasamında okul bahçelerinin güvenliğinin sağlanması için, Bahçe girişlerinin güvenliğinin artırılması amacıyla Şarkışla İsmet Yılmaz Fen Lisesinin bahçe girişine otomatik kapı yapıldı.

Metal bölümü öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

Görevine yeni başlayan Şarkışla Belediye Başkanı Kasım GÜLTEKİN'i makamında ziyaret ettkik.

Okul Müdürümüz Sayın Yakup ÇINAR, Koordinatör Müdür Yardımcımız Gökhan KARASU, Teknik Müdür Yardımcımız Dilek DELİKTAŞ, Okul Müdür Yardımcımız Murat ŞAHİN görevine yeni başlayan Şarkışla Belediye Başkanı Kasım GÜLTEKİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğüne arşivde kullanılmak üzere 6 adet dosya dolabı yapıldı. Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Okulumuz Metal Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencileri çift kişilik metal salıncak yaparak müşterimize teslim etti. Mustafa beyin güle güle kullanması dileğiyle. Öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Dilimizin zenginliği Projesi kapsamında "Kutadgu Bilig Okumaları" kelime türetme oyunu etkinliği yapıldı.