Nis

Ben her yerde varım projesi kapasamında Şarkışla İsmet Yılmaz Fen Lisesinin elektrik tesisat işlemlerini yaptık.

Elektrik bölümü öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

"Sağlığa Pedal Çevir" sloganı ile, Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında bir etkinlik düzenledik. Okul çıkışı yapılan etkinliğe öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı. Tüm güvenlik tedbirlerinin alındığı etkinlik sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Afet hazırlık kulübü olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şarkışla halkına broşür dağıtımı gerçekleştirdik. İnsanların depremlere karşı önceden hazırlı olmaları konusunda bilgilendirme yaptık. Proje kapsamında emeği geçen Afet hazırlık kulübü Öğretmenlerine ve öğrencilerinden Turan Erdem’e, Emirhan Bayazit’e ve Muhammed Enes Kevek’e teşekkür ederiz.

Nis

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) kapsamında okul bahçesinde bulunun tüm kuyu kapaklarına ve galeri kapaklarına kilit takıldı.

Nis

Hedef-Miras projesi kapasamında okul bahçelerinin güvenliğinin sağlanması için, Bahçe girişlerinin güvenliğinin artırılması amacıyla Şarkışla İsmet Yılmaz Fen Lisesinin bahçe girişine otomatik kapı yapıldı.

Metal bölümü öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Nis

Görevine yeni başlayan Şarkışla Belediye Başkanı Kasım GÜLTEKİN'i makamında ziyaret ettkik.

Okul Müdürümüz Sayın Yakup ÇINAR, Koordinatör Müdür Yardımcımız Gökhan KARASU, Teknik Müdür Yardımcımız Dilek DELİKTAŞ, Okul Müdür Yardımcımız Murat ŞAHİN görevine yeni başlayan Şarkışla Belediye Başkanı Kasım GÜLTEKİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğüne arşivde kullanılmak üzere 6 adet dosya dolabı yapıldı. Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanı öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Okulumuz Metal Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencileri çift kişilik metal salıncak yaparak müşterimize teslim etti. Mustafa beyin güle güle kullanması dileğiyle. Öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Dilimizin zenginliği Projesi kapsamında "Kutadgu Bilig Okumaları" kelime türetme oyunu etkinliği yapıldı.

Şarkışla Öğretmen Evi ve Aksam Sanat Okulu Müdürlüğünün girişine Metal Teknolojisi Alanı tarafından metal kemer yapıldı. Metal Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Orman haftası okullarda 21 - 26 Mart tarihleri arasında kutlanan bir haftadır. Orman haftası ve ağaç bayramı olarak da adlandırılır. Amacı öğrencilere ormanların önemini öğretmektir. Hafta boyunca fidan dikilir ve ağaç ile ormanların doğa ve ekonomiye katkıları anlatılır.

Biz de okul olarak bahçemize mevye ve çam ağaçları diktik.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ramazan ayının manevi ikliminde, okulumuz öğretmen ve aileleri Şarkışla Öğretmen Evinde verilen iftar yemeğinde buluştu. İftara katılan öğretmen ve ailelerine çok teşekkür ederiz.

Şarkışla Öğretmen Evi yönetici ve çalışanlarına emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

21-26 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında  Şarkışla Orman İşletme Şefi Demet Telefon tarafından seminer düzenlenerek öğrencilerimize Orman Genel Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Okulumuz adına Orman İşletme Şefi Demet hanıma ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamından Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Şehitleri Sergisine gezi düzenlendi. Tüm okul olarak sergi ziyaret edildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ‘nin 109.yıl dönümü, Tarih kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan program okulumuz konferans salonunda kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Çanakkale Zaferi’ nin kronolojik tarihini anlatan sunum, şiir ve gösteriler yapıldı. Çanakkale şehitleri başta olmak üzere mukaddesatımız ve vatanımız için canını feda eden tüm şehitlerimizi minnet ve hürmetle yad ediyoruz. Ruhları şad olsun